SÅNGERSKA

Min repertoar är bred och jag har många års erfarenhet inom branschen. Jag bokas som professionell sångerska i samband med event, konsert och andra tillställningar.

Exempel på sammanhang är bröllop, dop, begravning, restauranger, konferenser, företagsevenemang, livesändningar, högtidsfirande, möten, caféverksamhet, mingel osv.

Ingen scen är för stor eller för liten och jag sjunger allt från pop, ballader, schlagers, jazz, blues och rock – till visa, folkmusik och kulning, samt egenskrivet låtmaterial. Det mesta – efter er förfrågan!

𝐵𝑟𝑜̈𝑙𝑙𝑜𝑝

I samband med vigsel sjunger jag solosånger. Det går även bra att boka mig som musiker för hela bröllopsceremonin.

begravning

Boka mig till begravning som solist i kyrkan eller som musiker för hela begravningen. Jag kan även bokas som borgerlig officiant.

DOP/𝑛𝑎𝑚𝑛𝑔𝑖𝑣𝑛𝑖𝑛𝑔

Jag sjunger vid dop och namngivning och kompar mig själv på piano. Jag spelar även psalmer/allsånger efter förfrågan.

𝐴𝑅𝑇𝐼𝑆𝑇

Hösten 2020 skrev jag och publicerade min första singel. Därefter har låtskrivandet fortsatt och jag framför eget material live efter överenskommelse.
Jag kan numera titulera mig som låtskrivare, vilket har gjort det enklare att se mig själv som artist och inte “bara” som sångerska och underhållare. 

trubadur

I samband med mingel, café och middagar underhåller jag som pianotrubadur – dvs. sång och piano. Underhållningen passar där en blandad repertoar önskas som skön bakgrundsmusik eller som ett framträdande. Ej passande för fartfylld fest och dans, men musikquiz går att ordna vid önskemål! Jag tar med el-piano och ljudutrustning efter behov.