SÅNGERSKA, ARTIST & TRUBADUR

Min repertoar är bred och jag har många års erfarenhet inom branschen och som professionell sångerska. Jag bokas i samband med event, konsert och andra tillställningar. Exempel på sammanhang är bröllop, dop, begravning, restauranger, konferenser, företagsevenemang, livesändningar, högtidsfirande, möten, caféverksamhet osv.

Ingen scen är för stor eller för liten och jag sjunger allt från pop, ballader, schlagers, jazz, blues och rock – till visa, folkmusik och kulning, samt egenskrivet låtmaterial. Jag uppträder som Pippi Långstrump och kan bokas som trubadur med en blandad repertoar eller efter säsong, så som jul och sommar.

SOLIST

Jag sjunger som sångsolist i samband med ert bröllop, dop eller vid begravning. Jag kan bokas för solosånger i kyrka, kapell eller på annan plats. Det går också bra att boka mig för all musik, så som inledande och avslutande musik och komp till allsång/psalmer.

Läs mer om mina tjänster som sångsolist här på hemsidan och kontakta mig gärna för mer information, förslag på passande upplägg till just er tillställning och för bokning.

ARTIST

Hösten 2020 skrev jag och publicerade min första singel. Därefter har låtskrivandet fortsatt och jag framför eget material live efter överenskommelse.
Jag kan numera titulera mig som låtskrivare, vilket har gjort det enklare att se mig själv som artist och inte “bara” som sångerska och underhållare. 

TRUBADUR

I samband med mingel, café och middagar underhåller jag som pianotrubadur – dvs. sång och piano. Underhållningen passar där en blandad repertoar önskas som skön bakgrundsmusik eller som ett framträdande. Ej passande för fartfylld fest och dans, men musikquiz går att ordna vid önskemål! Jag tar med el-piano och ljudutrustning efter behov.

PIPPI LÅNGSTRUMP

Det går att boka mig som Pippi Långstrump till event, tillställning och barnkalas. Jag sjunger och framför ett program på ca 30min där jag blandar Pippis och Astrid Lindgrens låtar, med annan sång och musik. 

Jag har med mig en kappsäck fylld med Lilla Gubben, Herr Nilsson, Emil i Lönnebergas mössa, sjörövar Fabbes ögonlapp och såklart guldpengar! Efter programmet minglar jag med barnen och delar ut chokladpengar.

Med många års erfarenhet i branschen arbetar jag i huvudsak som sångerska och kompar mig själv på piano när det önskas. Men jag erbjuder även ett stort spann av andra kreativa tjänster som du kan läsa mer om här på min hemsida. Så som konferencier, officiant till begravning, ceremoniella vigslar, digitala sångogram, körledning och en del låtskriveri och videoproducering.