DOP

SOLOSÅNG VID DOP & NAMNGIVNING

Foto: Elin Åhman, elinsphoto.com

MUSIK


Jag sjunger vid dop och namngivningsceremoni, efter era önskemål. Ni kan själva välja vilka låtar ni önskar att jag sjunger och jag kompar mig själv på piano. Det går även att boka mig tillsammans med gitarrist. Vid borgerliga ceremonier spelar jag eventuell inledande och avslutande musik och leder er i eventuell psalm/allsång.

Nedan finns en länk för exempel ur min repertoar för inspiration på passande solosånger, klicka på varje låt för att lyssna på Spotify eller Youtube. Detta är endast ett urplock på exempel ur min repertoar och självklart väljer ni låtar helt fritt och är mer än varmt välkommen med egna förslag och att välja andra låtar som inte finns med i listan.

OFFICIANT TILL NAMNGIVNING


Om ni valt att inte ha ett dop för ert barn genom någon kyrka, utan istället vill ordna en namngivning eller ett namnkalas – då erbjuder jag tjänster som “officiant” och kan hålla i och leda er genom ceremonin, som byggs upp helt och hållet utifrån era egna önskemål.

Exempel på utformning kan tex innehålla blomkrans på huvudet, avgjutning i lera av fot och hand eller annat “ritual” istället för dopvatten. Varmt välkommen med förfrågan och för mer info!

“Den stora lyckan med ett barn och den kärlek som det ger oss, är fint att uttrycka med sång och musik.”