BEGRAVNING

Jag får delta och skapa minnen tillsammans med er i samband med begravning. Jag bokas som sångsolist till kyrkan och kapell och i samband med borgerlig begravning kan jag bokas som musiker för hela ceremonin.

musik & 𝑠𝑜𝑙𝑜𝑠𝑎̊𝑛𝑔

Tillsammans formar vi programmet och låtvalen efter era önskemål – som jag innerligt förmedlar med närhet, ljus, kärlek och värme. Musiken ska kännas rätt och passande för ert så viktiga avslut.

borgerlig begravning

Önskar du en helhetslösning för den borgerliga begravningen? Jag kan bokas som officiant där jag håller i hela ceremonin. I kombination med mig som musiker blir bokningen trygg för dig som kund och anhörig.

𝑐𝑒𝑟𝑒𝑚𝑜𝑛𝑖

Jag leder er genom en ljus ceremoni utan religiös anknytning – innehållande minnestal, diktläsning, ljuständning och musik. Med ett fokus som omfamnar värme, innerlighet och närhet önskar jag kunna ge dig som anhörig en fin stund med många minnen.

Jag delar med mig av ett tankesätt, ord och musik som förhoppningsvis kan kännas varmt och tröstande och som mitt i sorgen påminner om kärleken och tacksamheten.

𝑉𝑎𝑟𝑚𝑡 VÄLKOMMEN att kontakta mig

Det finns inte ord nog att tacka dig för det farväl du gjort för min mamma. Det var så fantastiskt och du beskrev henne exakt som hon var. Musikvalet passade perfekt.”

– Anhörig

“Tack, så himla tryggt och fint det känns att jobba tillsammans med dig. Det tycker vi allihopa på byrån. Och du får så mycket beröm av alla våra anhöriga.”

– Nya Begravningsbyrån

“Vi vill tacka dig för din fina sång på min pappas begravningsceremoni. Du sjöng så inlevelsefullt och finstämt, betydelsefullt för oss!”

– Anhörig