SOLIST & MUSIK TILL BEGRAVNING

Jag får delta och skapa minnen tillsammans med er i samband med begravning. Jag bokas som sångsolist till kyrkan och i samband med borgerlig begravning kan jag bokas som musiker för hela ceremonin. Tillsammans formar vi programmet och låtvalen efter era önskemål – som jag innerligt förmedlar med närhet, ljus, kärlek och värme. Musiken ska kännas rätt och passande för ert så viktiga avslut.

BORGERLIG OFFICIANT

Önskar du en helhetslösning för den borgerliga begravningen? Jag kan bokas som officiant och i kombination med mig som musiker blir bokningen trygg för dig som kund. Jag leder er genom en ljus ceremoni utan religiös anknytning i ett program innehållande minnestal, dikter, ljuständning och musik.

Det finns inte ord nog att tacka dig för det farväl du gjort för min mamma. Det var så fantastiskt och du beskrev henne exakt som hon var. Musikvalet passade perfekt.”

– Anhörig

“Tack, så himla tryggt och fint det känns att jobba tillsammans med dig. Det tycker vi allihopa på byrån. Och du får så mycket beröm av alla våra anhöriga.”

– Nya Begravningsbyrån

“Vi vill tacka dig för din fina sång på min pappas begravningsceremoni. Du sjöng så inlevelsefullt och finstämt, betydelsefullt för oss!”

– Anhörig

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG

  070-630 41 32 | info@sarakarlsson.nu

  BRA ATT VETA:

  • Bokas i Örnsköldsvik, Västernorrland & Västerbotten med omnejd
  • Innehar F-skattsedel
  • Betalning sker smidigt via faktura
  • Kan vid behov bokas inkl. utrustning