ARTIST & LÅTSKRIVARE

Jag kan nu titulera mig som låtskrivare, vilket också har gjort det lättare att se mig själv som artist och inte bara som sångerska och underhållare. Varmt välkommen att boka mig till ert arrangemang, event och konsert! Jag sjunger efter önskemål och kombinerar befintlig repertoar med nyskriven musik.

Jag har jobbat som professionell sångerska under hela min yrkeskarriär. Min genrebredd är stor och jag bemästrar det mesta jag tar mig an inom musik och sånguppdrag. Att kalla mig själv “artist” har inte alltid varit självklart, men hösten 2020 skrev jag och publicerade min första singel.

LYSSNA PÅ SARAS MUSIK?

Jag finns Spotify, YouTube, Instagram och Facebook. Genom att följa mig på mina sociala medier kan du ta del av min process som låtskrivare och jag delar med mig av både covers och egen musik i form av studioinspelning, livevideos och enkla röstmemos.

VI VA HÄR

“Visst är det svårt ibland att känna vad som är livet? När tanken liksom plötsligt stannar till. Egentligen så vill vi inte se på, låta dagar gå. Göra avtryck här är nästan allt vi vill. Men vi kämpar ju med stort och smått, ont och gott. Hur ska vi nånsin veta vad som faktiskt räcker? Åh, vi undrar finns det inte mer att känna, som är viktigt, som är fint. När vi tittar ner om hundra år sen va kan vi se? Kan vi veta? Kan vi förstå då att vi va här? Och har känt allt det där som kallas för nu. Vi va här, och vi har gjort allt vi kunde, vi kände, vi va där vi va. Precis som det ska när livet står framför och bakom oss. Vi va här.”

NU RIVER VI MURARNA

Det här är till alla lågor som inget syre får, som vi inte når, men Lilla Hjärtat tände ljusen. Alla dom där tusentals rösterna som ingen hör, det här är för er som ingen ser. Ni är modiga små hjärtan i strid mot mörker. Bakom en mur av system, men nu ska vi nå er med ljus. Nu river vi murarna”

Låten är skriven i samarbete med barnrättsorganisationen Brinn för barnen. Med initiativ efter Lilla hjärtat Esmeraldas hjärtskärande död.

www.brinnforbarnen.se

HÖR MIG

“Jag skriker allt jag har nu, eller är det bara i mig? Hur kan du inte lyssna? Eller var det bara jag som inte hördes? Hör mig, Du borde ha hört när jag sa. Hör mig, Du borde ha märkt det på min blick. Hör mig, Du borde ha sett, det fanns mer å säga, mer å säga, sägaDu måste sett, det fanns mer å säga.”

Min andra singel på Spotify är skriven i frustration kring pandemin och den karantän som covid orsakat. Den syftar i stort på de människor och barn som har det oerhört tufft i det tysta.