EVENT & konferencier

Jag anlitas som konferencier i samband med evenemang och videoproduktioner samt håller i taktpinnen vid stora som små tillställningar.

I kombination med konferencieruppdrag bokas jag ofta som sångerska och framför musik- och artistinslag, samt agerar inspiratör och allsångsledare efter önskemål.

GLITTRIGA SARA

𝐺𝑙𝑖𝑡𝑡𝑟𝑖𝑔𝑎 𝑆𝑎𝑟𝑎 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑑𝑒𝑟 𝑔𝑙𝑎̈𝑑𝑗𝑒 𝑜𝑐ℎ 𝑘𝑎̈𝑟𝑙𝑒𝑘 𝑜𝑚𝑘𝑟𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑖𝑔 𝑑𝑎̈𝑟 ℎ𝑜𝑛 𝑔𝑎̊𝑟. 𝐻𝑜𝑛 𝑎̈𝑙𝑠𝑘𝑎𝑟 𝑎𝑡𝑡 𝑠𝑗𝑢𝑛𝑔𝑎 𝑜𝑐ℎ 𝑑𝑎𝑛𝑠𝑎 𝑚𝑒𝑑 𝑎𝑙𝑙𝑎 𝑏𝑎𝑟𝑛 ℎ𝑜𝑛 𝑚𝑜̈𝑡𝑒𝑟.

Som barnkaraktären Glittriga Sara är jag klädd i glittriga kläder, blåser såpbubblor och har med mig smått glitter i min paljettväska, som jag kastar upp i luften. Jag sjunger låtar som “Dansa pausa”, “Här kommer Pippi Långstrump” blandat med Disney låtar. Världen behöver mer glitter och kärlek!

härlig energi!

Härlig energi på scenen och ett professionellt framförande ser jag som en självklarhet i mitt uppdrag i samband med event och konsert.

Från bokning till slutproduktion tycker jag det är viktigt att följa dig som arrangör hela vägen för att tillsammans nå ett professionellt och genomtänkt mål. Jag hjälper er gärna genom processen och koordinerar programpunkter för ett intressant flöde med en relevant tidsplan.

𝑉𝑎𝑟𝑚𝑡 VÄLKOMMEN att kontakta mig