SÅNGCOACH

TYVÄR ERBJUDER JAG JUST NU I PANDEMIN INGA SÅNGLEKTIONER

Men kontakta mig gärna ändå, så kan jag lägga till dig i en maillista inför kommande möjligheter. Samt eventuellt tipsa om annan sångcoachning.

SÅNGLEKTIONER

Jag jobbar som sångcoach och erbjuder sånglektioner där vi jobbar utifrån din nivå. Oavsett tidigare erfarenheter. Jag träffar både nybörjare som aldrig tagit en ton innan och mer vana sångare som behöver tips och stöd i sin vidare utveckling. Vi fokuserar på dig och din röst och eventuella röstproblem. Vi släpper på eventuella spärrar och arbetar med ditt magstöd, din andning, din röst och uttryck i sången. Jag använder mig av “Komplett sångteknik” (The complete vocal technique – Chatrine Sadolin) i min coachning.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av en eller flera sånglektioner. Ibland räcker det med en träff och ibland träffas vi återkommande gånger beroende på vad du önskar. Kostnad för 60min personlig sånglektion är 500kr inkl skatt och moms. Hör gärna av dig om du är intresserad av att veta mer och om det finns möjlighet att boka lektioner just för tillfället.

STUDION SUND RECORDNING

Jag har ett fint samarbete med studion “Sund Recording” i Domsjö där jag håller till i samband med sånglektionerna och Medborgarskolan i Örnsköldsvik. Pga. pandemin har jag valt att avvakta med att boka några nya sånglektioner, men tankar finns om att hitta en större lokal för mer distans. Varmt välkommen ändå att kontakta mig för mer info och förfrågan om bokning.