BRÖLLOP & vigsel

Jag arbetar som professionell sångerska och ett av de finaste och mest glädjerika uppdragen jag vet är när jag får delta och skapa minnen tillsammans med er i samband med vigsel och bröllop.

𝑠𝑜𝑙𝑜𝑠𝑎̊𝑛𝑔

Jag sjunger vid ceremonin i kyrkan eller sjunger och spelar övrig musik vid den borgerliga vigseln. Ibland utomhus. Ni väljer låtar helt fritt – musiken ska kännas rätt för just er! Det är ER dag.

𝑉𝑎𝑟𝑚𝑡 VÄLKOMMEN att kontakta mig

Tillsammans formar vi programmet, musik och solosånger efter era önskemål och jag kompar mig själv på piano, samt tar med utrustning vid behov.

ceremoniell VIGSEL

Bröllopsdagen ska kännas som en av de finaste, mest kärleksfulla och minnesvärda dagarna i livet. Jag tycker att den officiella vigselakten ska spegla ER som par. Därför erbjuder jag ceremoniella vigslar med totalt fokus på personlighet, trygghet och kärlek. 

Bokningen blir smidig i och med att jag även sjunger solosånger och spelar övrig musik på piano. Men observera att ni måste viga er juridiskt i tex. stadshuset innan den officiella vigseln. Men den “juridiska vigseln” kanske kan få bli ett intimt minne för er att spara alldeles för er själva?

MINGELMUSIK

Efter vigseln är det vid många bröllop dags för festen. Ibland behöver brudpar och gäster förflytta sig till annan plats för mottagningen och där kan det passar bra med mingelmusik innan middagen drar igång. Jag sjunger blandade låtar med fokus på kärlek och tar med el-piano, högtalare och mikrofon.

Ett passande och uppskattat upplägg är ca 60min musik vid gästernas ankomst. Gärna utomhus under sommaren. Underhållningen får er att slappna av i samband med minglet – för att sen ta plats vid borden.

“Stort tack för din medverkan i vår vigselceremoni! Det blev precis så som vi önskade men fortfarande över förväntan! Du sjöng helt otroligt fint!”
Vi tyckte att Sara var fantastisk, inte bara sjöng hon otroligt bra hon hade även en närvaro och värme gentemot oss, som gick långt, långt bortom vad vi kunnat önska oss!”
“Underbart att få ha dig med på vår vigsel i kyrkan, med ditt fantastiska framträdande och en röst som fick alla att tåras.”