BAND

NAEVER

Tillsammans med Jessica Wetterstrand Sjöberg (medlem i fd. SAREK), hennes man Danne Sjöberg (fiol & gitarr). Min egen sambo Stefan Sjölander (gitarr) och Daniel Gustavsson (dragspel). Startade vi bandet NAEVER.

Vi spelar folkpop och blandar eget material med covers som vi tolkar och arrangerar för vår sättning. Vi startade upp hösten 2019, och har under pandemin inte varit kontinuerligt aktiva. Men nu är vi väldigt sugna på att komma igång igen för att kunna möta en publik.

JAZZ

Jag älskar den frihet som jazzens improvisation ger mig. Det är också en genre som kräver stort musikaliskt och teoretiskt kunnande och det är något jag studerat i många år under mina år på folkhögskola och högskola.

Jag sjunger jazz på både svenska och engelska, jazzstandards och swing. Men även nyskriven musik. Genom åren har jag träffat många musiker att samarbeta med och har gett konserter framträdanden i form av projektform i olika konstellationer. På bilden här sjunger jag på Företagarkvällen i Öviks Arena, Fjällräven Center.

REBUS

Bandet Rebus startade som ett coverband genom trion jag spelade i tillsammans med Wille Johansson (trummor) och Stefan Sjölander (gitarr). Sedan tillkom Felicia Rosén (sång) och Johannes Arvidsson (bas).

Under åren utvecklades bandet till ett modernt dansband men snart kom livet emellan, med barn och andra uppdrag. Bandet lades på is. Och därefter kom pandemin. Därför är Rebus inte längre aktivt, men vi har inte tappat hoppet om att en dag kanske kunna spela tillsammans igen.