SJUNG i KÖR 𝑚𝑒𝑑 SARA KARLSSON


Härlig, avslappnande, kravlös och glädjefylld körsång för ALLA, torsdag-söndag 23-26 maj. Kören riktar sig till vuxna i alla åldrar och du behöver INTE ha några sångkunskaper eller körvana för att kunna vara med.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN ♡ Boka din plats i förväg för alla fyra dagar eller kom som du är på DROP-IN & betala på plats vid ett eller fler tillfällen!

FRÅGOR: sjunga@sarakarlsson.nu

PLATS ⤵︎

Vi håller till på adress: Lasarettsgatan 4 (butikslokalen intill Hotell Statt, Övik)

TIDER ⤵︎

Torsdag 23/5 kl 18:30-20:30

Fredag 24/5 kl 18:30-20:30

Lördag 25/5 kl 13:00-15:00

Söndag 26/5 kl 13:00-15:00

KOSTNAD ⤵︎

100kr – DROP-IN (betala med swish i dörren)

380kr – Boka plats för alla fyra dagar: sjunga@sarakarlsson.nu

VANLIGA FRÅGOR


Jag har aldrig sjungit förut, kan jag vara med ändå?

Kören riktar sig till både nybörjare och mer erfarana sångare. Då körens mål INTE är att göra framträdanden, utan att må bra under tiden vi sjunger, har jag inga krav på att du ska kunna sjunga eller ha stäm- eller körvana.
Enda kravet är att du ska komma till körövningen som du är och känna dig välkommen oavsett förkunskaper! Förhoppningsvis känner du dig fylld av energi efter övningen!

Vad händer om jag inte kan komma fast jag har anmält mig?

Om du är osäker på om du kan delta under kördagarna – är min önskan att du vänta in i det sista med att anmäla dig.
Skulle du ha anmält dig och blir sjuk, är du välkommen att skicka ett mail till mig så hjälper jag dig att annullera fakturan.
Kan du inte komma en av dagarna men ändå vill vara med på övriga tillfällen, blir kostnaden fortfarande densamma och du behöver inte meddela mig din frånvaro.

Jag är pensionär, passar jag verkligen i den här kören?

Kören är för alla vuxna. Oavsett ålder. Min vision är att alla åldrar kan sjunga tillsammans och i det skapas magi och glädje!
Låtarna vi sjunger har texter på svenska, men det kan förekomma någon enstaka text på engelska. Om det skulle kännas svårt för dig är det bara att hänga på ändå! Mima eller sjunga “svengelska”. Vilket som är helt okej!

KOM SOM DU ÄR! ♡