KÖRLEDARE

“Körsång har i många studier bevisat ge en hälsopositiv inverkan på oss människor och jag håller med om att det är väldigt svårt att gå från körövningen utan ett leende på läpparna.”

RÖSTCOACHNING TILL ER GRUPP

Körsång är gemenskap och energi! Boka mig för en stund med er arbetsgrupp, kickoff, team-buildning, möhippa, födelsedagsfirande mm. Eller boka mig som tillfällig körledare till er körrepetion, för inspiration och röstcoachning i gruppen vid ett eller flera tillfällen. Jag kommer till er och inspirerar till att våga släppa på spärrar, sjunga ut, utnyttja er andning och använda rösten fullt ut. Tillsammans i gruppen jobbar vi med energi och glädje. Oavsett om deltagarna är sångvana eller helt nybörjare. Jag riktar mig till ALLA!

JAG SOM KÖRLEDARE

I Örnsköldsvik leder jag idag sammanlagt fem körer, i blandad kompott. Och att vara körledare är ett otroligt roligt, väldigt givande och glädjefyllt jobb! För mig är positiv energi och glädje är det viktigaste i körsång. Oavsett nivå och svårighetsgrad. Och min uppgift som körledare är att förmedla just det till mina körmedlemmar.

Sång och framför allt körsång ska vara kul och ge ENERGI! Till publik vid eventuella framträdanden, MEN VIKTIGAST – till körsångare under både repetitionerna och konserter. Då blir det som allra bäst! Så mitt tips till dig är att om du inte redan gör det, sjung i kör!

JOYVOICE ÖVIK

Popkören Joyvoice med ca 1oo körsångare är den största kören jag jobbar med och det är en kör för alla som vill sjunga, oavsett tidigare erfarenhet. Vi övar tisdagkvällar i Domsjö och sjunger på gehör till inspelade musikbakgrunder och som ytterligare stöd kan alla våra kördeltagare också lyssna på stämmorna som förinspelade ljudfiler via våra medlemssidor. Kontakta www.joyvoice.se eller info@joyvoice.se för anmälan och mer information. Jag som körledare tar inte emot anmälan för joyvoicekören.

VÄSTANSJÖ MANSKÖR

Västansjö Manskör är en kör som sjungit sedan 1961 och detta var den första kören jag började jobba med. Kören håller nu minst två konserter per år, förutom att hålla manskörstraditionen levande med den årliga valborgsturnén i samband med sista april. Vi övar måndagkvällar i Örnsköldsvik och vid konserter bokas gästande musiker. Kontakta ordförande George för mer information och anmälan: 070-5181304.

ÄLDREKÖREN

Äldrekören är en projektkör, där stommen utgår från mina ordinarie pensionärskörer. Tanken med Äldrekören är så småningom en utveckling och kanske inbjudan till fler körsångare för terminsbaserade projekt och samverkan i olika arrangemang. Så håll utkik och hör gärna av dig vid intresse för samarbete eller kanske idéer kring Äldrekörens framtid.

NEW OLD SINGERS

Vi sjunger och har roligt tillsammans. Håller en till två konsert per år och sjunger ibland på träffpunkter runt om i kommunen. Vi övar tisdagar i Bjästa kontakta PRO-Bjästa om du vill vara med i kören!

STÄMBANDEN

Vi håller till och övar på träffpunkten i Kom In’s lokaler i Övik. Vi övar måndagar och kontakta SPF-Örnsköldsvik om du vill vara med i kören!

KOMPISAR

Vi gör upp till 20 framträdanden under terminens gång runt om i kommunen. Vi övar onsdagar i Gullänget.