TRUBADUR

MUSIK FÖRGYLLER TILLSTÄLLNINGEN!


Livemusik hjälper till att få igång en avslappnad stämning och ger en skön känsla för publik och gäster. Jag underhåller bland annat som trubadur eller i duo och det finns möjlighet att anpassa underhållningen och repertoar efter era önskemål. Pianotrubadur passar för mingel, konsert och middagsunderhållning. Duo Sara & Stefan bokas för fest, men passar även till middagen och konserten om så önskas. Läs mer om detta nedan och tveka inte att höra av er vid fundering kring vad som skulle kunna passa just er tillställning!

PIANOTRUBADUR


Pianotrubadur passar där skön mingel-, middags- och bakgrundsmusik önskas ur en blandad repertoar. Jag spelar piano och sjunger låtar som känns igen. Svenska som engelska, gamla som nya. Det går även att boka min underhållning efter säsong, tex sommar eller jul och jag kan också anpassa repertoar till mer modern musik / låtar från förr för äldre publiken / barnlåtar osv. Jag tar med el-piano och ljudutrustning efter behov och musikquiz går att ordna vid önskemål!

DUO SARA & STEFAN


I vår duo sjunger jag tillsammans med gitarrist Stefan Sjölander och vi underhåller till middag, mingel och konsert där skön bakgrundsmusik önskas eller en väl utvald “konsertrepertoar” spelas. Vi underhåller också till fest och party, där fart och fläkt, allsång och dans önskas. Vi använder oss av “stomp-pedal”, som agerar kagge och ger en härlig puls på dansgolvet. Vi tar med den utrustning som behövs för tillställningen och det går att inleda festen med introtävling eller musikquiz om så önskas!

“Som trubadur har vi den härliga uppgiften att underhålla på stora som små arrangemang, för gammal som ung publik, med låtar som ska passa alla!”