FOLKMUSIK & JAZZ

“Folkmusik och jazz ligger mig båda varmt om hjärtat och jag verkligen älskar lekfullheten, utmaningen, känslan och friheten!”

FOLKMUSIK & FOLKTONER

Tillsammans med sångerskan Jessica Wetterstrand Sjöberg (från före detta SAREK), bildades NAEVER som hade sin debutkonsert julen 2019. Jag och Jessica lärde känna varandra “på nytt” sommaren innan och är faktiskt tremänningar, men har aldrig jobbat tillsammans tidigare.

Vi planerade under hösten 2019 en julkonsert och tillsammans med Stefan Sjölander (gitarrist och sambo med mig/Sara), Danne Sjöberg (fiol och sambo med Jessica) och Daniel Gustavsson (dragspel) och resultatet blev “Julmusik i Folkton”. Våren 2020 medverkade NAEVER i en digital konsert i samband med Earth Hour.

JAZZ FÖR ALLA TILLSTÄLLNINGAR

Till mingel, middag och konsert passar jazz och swing perfekt. Mysig musikunderhållning som får alla att slappna av, oavsett om man är en jazzfantast eller ej. Jag sjunger i olika konstellationer så som duo, trio, kvartett och sätter ihop de musiker som passar just ert event eller önskat konsertsammanhang.

Vi spelar jazzstandards, svenska jazzskatter, swingmusik och kända låtar från andra genrer i jazzarrangemang. Anpassar konstellationen, låtarna, musiken, intensitet och ljudnivå efter er tillställning. Vi tar med den utrustning som behövs, efter överenskommelse.