SOLIST

MUSIK ATT MINNAS


Jag får delta och skapa minnen tillsammans med er i samband med vigsel, dop, begravning och konsert, och med sång och musik vill jag förmedla glädje, tröst, kärlek och värme. Ni kan själva välja vilka låtar ni önskar att jag sjunger och kompar mig själv på piano. Det går även att boka mig tillsammans med gitarrist. Jag spelar eventuella allsånger, psalmer och in-/utgångsmusik på piano om så önskas.

Tillsammans formar vi programmet efter era önskemål och på sidorna för bröllop, begravning och dop finns exempel ur min repertoar för inspiration på passande solosånger. Men ni väljer självklart helt låtar och musik fritt och är varmt välkommen med egna förslag och önskemål.

© Elin Nerpin
© Elin Nerpin

“Glädje och sorg tar stor plats i våra liv och jag har den stora äran att få dela dessa känslor med er. “

© Robin Mattson

KONSERT


Ni kan även boka mig som sångerska till konserter, som solist eller i olika bankonstellationer och musikgenrer. Min repertoar är bred och jag behärskar de flesta musikstilar. Allt från kulning till pop och rock och improviserad jazz. Jag samarbetar med många olika duktiga musiker som går att boka till eventet om så önskas och jobbar även som konferencier vid förfrågan. Ni är välkomna att kontakta mig med era ideér om projekt och arrangemang. Jag anlitas av både privatpersoner och företag.