SÅNGLEKTONER

“Inspirerande sånglektioner som ger dig verktyg till att använda och upptäcka din röst, ditt magstöd och din andning. Vi utgår från din nivå och sånglektionerna är till för ALLA!”

SÅNGLEKTIONER FÖR ALLA

Under sånglektionerna jobbar vi utifrån din nivå. Oavsett tidigare erfarenheter. Jag träffar både nybörjare som aldrig tagit en ton innan och mer vana sångare som behöver tips och stöd i sin vidare utveckling. Vi fokuserar på dig och din röst och eventuella röstproblem. Vi släpper på eventuella spärrar och arbetar med ditt magstöd, din andning, din röst och uttryck i sången. Jag använder mig av “Komplett sångteknik” (The complete vocal technique – Chatrine Sadolin) i min coachning.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av en eller flera sånglektioner. Ibland räcker det med en träff och ibland träffas vi återkommande gånger. Jag erbjuder undervisning i olika perioder under året, beroende på vad som passar min kalender, men hör gärna av dig om du är intresserad av att veta mer och om det finns möjlighet att boka lektioner just för tillfället. Maila gärna din förfrågan till: info@sarakarlsson.nu.

SUND RECORDNING

Nu finns det möjlighet att boka sånglektion med mig och vi håller till i studion “Sund Recording” i Domsjö, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Hör av dig till mig via mail om du är intresserad av att boka en eller flera tillfällen, jag lägger då också in dig i en  mail-lista. Jag skickar löpande ut möjliga tider för KVÄLLAR och det går också att boka specifika tider DAGTID om du har möjlighet under vardagarna.

SÅNGLEKTIONENS INNEHÅLL

Jag erbjuder en energifylld sånglektion innehållande röst-, stöd- och sångteknik. Passar DIG som är nybörjare och aldrig sjungit tidigare, som vill testa något nytt och vill våga släppa på spärrar eller DIG som är på högre nivå och som behöver råd och tips för din röst och eventuella röstproblem. 60 min per träff och 500kr/per tillfälle.