SÅNGLEKTONER

© Robin Mattson

SÅNGLEKTIONER FÖR ALLA


Under sånglektionerna jobbar vi utifrån din nivå. Oavsett tidigare erfarenheter. Jag träffar både nybörjare som aldrig tagit en ton innan och mer vana sångare som behöver tips och stöd i sin vidare utveckling. Vi fokuserar på dig och din röst och eventuella röstproblem. Vi släpper på eventuella spärrar och arbetar med ditt magstöd, din andning, din röst och uttryck i sången. Jag använder mig av “Komplett sångteknik” (The complete vocal technique – Chatrine Sadolin) i min coachning.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av en eller flera sånglektioner. Ibland räcker det med en träff och ibland träffas vi återkommande gånger. Jag erbjuder undervisning i olika perioder under året, beroende på vad som passar min kalender, men hör gärna av dig om du är intresserad av att veta mer och om det finns möjlighet att boka lektioner just för tillfället. Maila gärna din förfrågan till: info@sarakarlsson.nu.

SÅNGLEKTIONENS INNEHÅLL


Jag erbjuder en energifylld sånglektion innehållande röst-, stöd- och sångteknik. Passar DIG som är nybörjare och aldrig sjungit tidigare eller DIG som är på högre nivå och som behöver råd och tips för din röst och eventuella röstproblem. 60 min per träff och 500kr/per tillfälle.

STUDION SUND RECORDNING


Jag har ett fint samarbete med den nya studion “Sund Recording” i Domsjö. Hör av dig till mig om du är intresserad av att boka en eller flera tillfällen, jag lägger då också in dig i en  mail-lista om du önskar. Jag skickar periodvis ut möjliga tider för SÅNGKVÄLLAR i studion. Ibland går det också att boka specifika tider både kvällar och helger men allra helst DAGTID om du har möjlighet till det. Varmt välkommen att kontakta mig för mer info och bokning.

“Inspirerande sånglektioner som ger dig verktyg till att använda och upptäcka din röst, ditt magstöd och din andning. Vi utgår från din nivå och sånglektionerna är till för ALLA!”