OFFICIANT & CEREMONIER

BEGRAVNING

Jag erbjuder tjänsten borgerlig officiant till borgerliga begravningar, där jag leder er i ceremonin och håller även i musiken i ert så viktiga avslut. För mig ligger det största fokuset på ER, och den sinnesstämning som ni anhöriga befinner er i. Ett avslut och avsked innebär sorg, saknad och tomrum men en begravning innehåller också så mycket mer. Minnen, kärlek och en form av glädje till vad personen betytt för dig.

Jag ser min roll som officiant som ett stort ansvar men också som en stor ära. Jag får ta del av er historia kring personen som gått bort och i mitt minnestal vill jag förmedla glädjen, lyckan och kärleken till personen. Jag erbjuder en ceremoni utan religiös anknytning och mitt fokus ligger på att ge er en fin stund med många minnen och ett tankesätt och ord som förhoppningsvis kan ge er en form av tröst.

MUSIK VID BEGRAVNING

BRÖLLOP

Jag kan bokas inför er ceremoniella vigsel – UTAN tillstånd att viga juridiskt. Ni som bröllopspar behöver därför först viga er “hemligt och juridiskt” tex i stadshuset, för att sedan hålla en ceremoni vid senare tillfälle tillsammans med mig och nära och kära i den form ni själva önskar.

Jag lägger stor omsorg vid att NI som par ska känna att stunden är speciell för just er och framförallt att ni som är huvudpersoner under vigselceremonin ska känna er avslappnade.

Kan detta verkligen kännas viktigt att inkludera i sin bröllopsbudget? Ett självklart svar är JA – om ni önskar en varm och personlig ceremoni med fokus på ER, ert liv tillsammans och er kärlek till varandra. Dessutom står jag såklart även för musiken i samband med ceremonin och kan bokas med ljudutrustning om så önskas. Allt i ett – med fokus på kärleken!

MUSIK VID BRÖLLOP