OFFICIANT & CEREMONI

BEGRAVNING

Jag erbjuder tjänsten borgerlig officiant till borgerliga begravningar. Jag leder er genom en ljus ceremoni utan religiös anknytning – innehållande minnestal, diktläsning, ljuständning och musik. Med ett helhetskoncept kan du som kund känna dig trygg och mitt fokus omfamnar värme, innerlighet och närhet i ert så viktiga avslut.

Jag önskar kunna ge dig som anhörig en fin stund med många minnen. Jag delar med mig av ett tankesätt, ord och musik som förhoppningsvis kan kännas varmt och tröstande och som mitt i sorgen påminner om kärlek och tacksamhet.

CEREMONIELL VIGSEL

Bröllopsdagen ska kännas som en av de finaste, mest kärleksfulla och minnesvärda dagarna i livet. Jag tycker att den officiella vigselakten ska spegla ER som par. Därför erbjuder jag ceremoniella vigslar med totalt fokus på personlighet, trygghet och kärlek.

Bokningen blir smidig i och med att jag även sjunger solosånger och spelar övrig musik på piano. Men observera att ni måste viga er juridiskt i tex. stadshuset innan den officiella vigseln. Men den “juridiska vigseln” kanske kan få bli ett intimt minne för er att spara alldeles för er själva?

MUSIK TILL BEGRAVNING

Med sång och musik vill jag skapa varma minnen tillsammans med er genom att förmedla ljus, tröst och kärlek mitt i sorgen. Jag bokas som sångsolist till kyrkan och i samband med borgerlig begravning kan jag bokas som musiker för hela ceremonin.