OFFICIANT & KONFERENCIER


BEGRAVNINGSOFFICIANT

Foto: Elin Åhman, www.elinsphoto.com

Jag erbjuder tjänsten “officiant” till borgerliga begravningar, där jag leder er i ceremonin och håller även i musiken i ert så viktiga avslut. För mig ligger det största fokuset på ER, och den sinnesstämning som ni anhöriga befinner er i. Ett avslut och avsked innebär sorg, saknad och tomrum men en begravning innehåller också så mycket mer. Minnen, kärlek och en form av glädje till vad personen betytt för dig.

Jag ser min roll som officiant som ett stort ansvar men också som en stor ära. Jag får ta del av er historia kring personen som gått bort och i mitt minnestal vill jag förmedla glädjen, lyckan och kärleken till personen. Jag erbjuder en ceremoni utan religiös anknytning och mitt fokus ligger på att ge er en fin stund med många minnen och ett tankesätt och ord som förhoppningsvis kan ge er en form av tröst.

KONFERENCIER

Jag håller i taktpinnen vid stora som små evenemang. Agerar allsångsledare och framför solistinslag som sångerska. Jag kan även ordna med lämpliga musiker, husband och programpunkter. Jag hjälper er att hitta en passande programordning och en relevant tidsplan och mitt mål är att ge er och publiken en positiv upplevelse med ett intressant flöde i tillställningen.

Mitt mål som konferencier är inte bara att presentera programmet, utan framförallt så ser jag mig även som inspiratör. En inspiratör med uppgift att få alla medverkande i programmet och framförallt publiken att må så bra som möjligt, genom att inspirera med positiv energi, glädje och närhet.

Foto: Elin Åhman, www.elinsphoto.com