ÖVRIGA TJÄNSTER

Som officiant hjälper jag er att forma en borgerlig begravning utan religiös anknytning. Jag erbjuder en varm och ljus ceremoni innehållande minnestal, diktläsning, ljuständning och musik. Varmt välkommen att kontakta mig för vidare planering och för bokning.

Med många års erfarenhet i bagaget erbjuder jag professionell sång och musik till ert event. Jag bokas även som konferencier och hjälper er att forma, planera och sy ihop programmet som framförs på stora som små scener i samband med stora som små arrangemang.

Jag har under många år varit ledare och dirigent för flera olika körer som sjungit i olika genrer, så som flertalet pensionärskörer, Västansjö Manskör, popkören Joyvoice och projektkörer vid olika tillfällen. Jag har också själv studerat bland annat Gospel och jag har haft uppdrag som körsångerska bakom större artister.

Det går att boka mig som Pippi Långstrump till event, tillställning och barnkalas. Jag sjunger och framför ett program på ca 30min där jag blandar Pippis och Astrid Lindgrens låtar, med annan sång och musik.

Jag har med mig en kappsäck fylld med Lilla Gubben, Herr Nilsson, Emil i Lönnebergas mössa, sjörövar Fabbes ögonlapp och såklart guldpengar! Efter programmet minglar jag med barnen och delar ut chokladpengar.

Jag har genom åren varit medlem och aktiv i flera olika band i olika genrers. Bland annat coverband, dansband, folkmusik, jazz och i projektform inför olika event och konserter.