DIGITALT SÅNGOGRAM

SKICKA ETT SÅNGOGRAM

Skicka ett sångogram till någon du tycker om och ge bort en unik present. En videofilm där jag framför en låt, vald just för din mottagare. Specialbeställd live-musik hemma i vardagsrummet, fast på distans.

BESKRIVNING

Jag sjunger och gör min tolkning av en låt som du som beställare själv väljer. Det kan vara en kärlekslåt till er eller någon annans bröllopsdag, en svensk visa som din farfar bara ÄLSKAR eller en partylåt som du och din syster brukar dansa och sjunga till hela natten lång när födelsedag står på schemat.Jag spelar in låten och filmar mig själv samtidigt när jag sjunger och ev. spelar piano.

Jag säger gärna några valda ord innan jag börjar sjunga, som du meddelar mig i samband med bokning. Självklart berättar jag också från vem sångogrammet är och till vem jag sjunger. Eller så kanske du själv vill spela in en video där du hälsar på mottagaren med några ord, eller bifoga några personliga foton. Foton och videon skickar du sen till mig och jag klipper ihop den med min sångvideo.

EGEN TOLKNING

Jag vill förtydliga att jag framför låten med min egen tolkning. Arrangeringen av låten kommer att innehålla sång och eventuellt pianokomp.

Detta betyder att i princip vilka låtar som helst är välkomna som önskemål. Så länge du som bokare är medveten om att jag har fria händer att själv bestämma på vilket sätt jag vill framföra musiken, som kan vara nytt och modernt, gamla klassiker, pop, rock, jazz, dansband, visa, folkmusik, soul, svenskt, engelskt osv.

Låten spelas in unikt i första hand för ERT sångogram, men jag tar mig rätten att få använda och eventuellt även publicera den i egna kanaler och på sociala medier.

BESTÄLLNING

PRIS: 625kr

BETALNING:
Mot faktura (via mail) eller swish.

INKLUSIVE:
– En låt framförd av mig, med video. Sång och ev. piano.
– Dialog med dig som bokare, via mail eller messenger.
– 6% moms, skatt och andra eventuella utgifter.

VIDEO:
När videon är färdig, skickas den till dig som bokare. Då via mail och gratistjänsten för större fildelning: wetransfer. Eller som en privat Youtube-länk. Och du i din tur skickar vidare på lämpligt sätt till mottagare.

Varmt välkommen att beställa ett sångogram!